Artiesten

Emma Heesters

Wilt u Emma Heesters boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Emma Heesters vindt u hier op deze pagina.

Emma Heesters is een gepassioneerde zangeres, songwriter, performer en de meest gevolgde musical YouTuber van Nederland. Emma begon haar carrière met het uploaden van covers naar YouTube en verdiende al snel een toegewijde aanhang van fans over de hele wereld die afstemden om haar wekelijkse uploads te bekijken.

In 2019 heeft Emma samengewerkt met Boyce Avenue en deze ondersteund tijdens hun Europese tournee, opgetreden bij VidCon in de VS en het VK en was een regelmatige gast in de media ter plaatse en werd ze in november uitgeroepen tot de eerste winnaar van de MTV’s Push Award in Nederland. 2019.

Emma Heesters is momenteel te zien als een hoofdrolspeler in het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’ van Nederland, met haar hitsingle uit de show ‘Pa Olvidarte’, waarbij Rolf Sanchez de platina-status behaalde in Nederland en meer dan 10 miljoen streams genereerde in iets meer dan een jaar.

YouTube video

Wilt u meer weten over Emma Heesters?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Emma Heesters is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Emma Heesters.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Emma Heesters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Emma Heesters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Willeke D’estell

Sabien Tiels

Maribelle

Berget Lewis

Cindy

Aanvraagformulier Emma Heesters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens