Artiesten, Entertainment, Events, Muziek, Shows

Elske DeWall

Wilt u Elske DeWall boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Elske DeWall vindt u hier op deze pagina.

Elske DeWall is al haar hele leven actief bezig met muziek. Op zevenjarige leeftijd begon ze met pianolessen, speelde daarna jarenlang saxofoon en leerde uiteindelijk gitaar spelen. Tegelijkertijd ontdekte ze haar zangtalent en werd ze toegelaten tot de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. In 2008 nam ze deel aan het project ‘Leonard Cohen in het Fries’ en sloot ze dit memorabele jaar af met een platencontract bij Universal Music.

In februari 2010 bracht Elske DeWall haar debuutalbum uit, getiteld Balloon Over Paris, een album vol pure popliedjes. Haar optredens op Eurosonic Noorderslag en in het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’ trokken veel aandacht. Haar talent werd ook erkend door diverse DJ’s; 3FM benoemde haar tot Serious Talent en ze is regelmatig te gast in diverse radioprogramma’s.

Elske DeWall maakt indruk met haar veelzijdigheid en authentieke muzikale stijl, en blijft een prominente naam in de Nederlandse muziekscene.

Wilt u meer weten over Elske DeWall?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Elske DeWall is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Elske DeWall.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Elske DeWall ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Elske DeWall zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

CHARELLE

Linda Wagenmakers

Krezip

Zus

Nathalie Makoma

Aanvraagformulier Elske DeWall

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens