Shows

Els de Schepper

Wilt u Els de Schepper boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Els de Schepper vindt u hier op deze pagina.

Moeten we haar nog voorstellen? Na een televisiecarrière om U tegen te zeggen (Kinderpraat, Wittekerke, Kriebels.) geeft Els De Schepper zich volledig op de planken. Met producties zoals “De Witte Negerin”, “Puur”, “Lustobject”, “Intiem” en “Terug normaal” … bewijst Els De Schepper dat theater voor haar geen geheimen meer heeft!

Het minste wat je van Els De Schepper dus kan zeggen is dat ze een “straffe madame” is! 

Els De Schepper runt naast haar fulltime-job perfect haar huishouden. Els De Schepper kookt, ze wast en plast, ze zorgt voor de kinderen en toch ziet Els De Schepper er geen dag ouder uit dan 20, Els De Schepper heeft namelijk een superlijf en nooit hoofdpijn… 

Maar op een dag heeft SUPERVROUW! er genoeg van… Els De Schepper gooit het over een andere boeg. Plotseling draagt Els De Schepper lederhosen, ze wordt conciërge van een koekoeksklok, gaat paaldansen, wordt nachtdiva, godin en gaat op zoek naar haar superman. 

De nieuwste one-woman-show van Supervrouw Els De Schepper belooft weer te spetteren: hilarische stand-ups, om-in-uw-broek-te-piesen-van-het-lachen acrobatische clown acts en de mooiste liedjes maken van deze nieuwe show een absolute must die u – als supermens – niet mag missen ! 

Wilt u meer weten over Els de Schepper?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Els de Schepper is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Els de Schepper.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Els de Schepper ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Els de Schepper zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Els de Schepper

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens