Winkelcentrum promotions

Elfes de Noel

Wilt u Elfes de Noel boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Elfes de Noel vindt u hier op deze pagina.

Charmant en nukkig. Trots en ondeugend. Dat zijn de kenmerken van deze kerstelven op niveau! Hun feeërieke verschijning met verrassend spel is een Kerstbeleving op zijn best! ’s Avonds zijn de kostuums zelfs verlicht.

Wilt u meer weten over Elfes de Noel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Elfes de Noel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Elfes de Noel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Elfes de Noel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Elfes de Noel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Elfes de Noel

Gegevens van het optreden

Contactgegevens