Beurzen, Events, Marketing, Media, Overig Entertainment

Elevator Pitch

Wilt u Elevator Pitch boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Elevator Pitch vindt u hier op deze pagina.

De Elevator Pitch is een opnamecabine in de vorm van een stijlvolle lift. De aanwezigen wordt de mogelijkheid geboden om in een discrete omgeving een pitch te verzorgen. Bezoekers bepalen zelf wanneer de opname start en stopt door op de lift-knop te drukken. De deuren van de lift sluiten automatisch, verlichting gaat aan en de `verdiepingsteller’ geeft aan hoeveel seconden U bezig bent. De filmpjes worden online geplaatst, echter zijn alleen zichtbaar als u onze inlogcode heeft ontvangen. Uiteraard kunnen de filmpjes ook digitaal aangeleverd worden.

Als extra optie kunnen we de lift aanpassen aan de huisstijl van U! De ledverlichting in het plafond kunnen we aanpassen aan uw huisstijl kleuren en o het scherm boven de entree kunnen we desgewenst uw logo of boodschap plaatsen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Elevator Pitch?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Elevator Pitch is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Elevator Pitch.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Elevator Pitch ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Elevator Pitch zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Elevator Pitch

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens