Dans

Elastic double

Wilt u Elastic double boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Elastic double vindt u hier op deze pagina.

Elastic Double bestaat uit twee super gedreven mensen: Murat Prins, half Turks/half Nederlands en Wesley Melsen, half Spaans/half Nederlands vormen samen Elastic Double. Samen in het Hollands Got Talent avontuur gestapt wat de juiste zet bleek te zijn. Elastic Double werd tweede en zijn nu waanzinnig populair!
Elastic Double is bij ITB Entertainment te boeken: Murat en Wesley, wel bekend van Hollands got Talent maar hebben elkaar ontmoet bij So You Think You Can Dance en zijn sindsdien een gouden duo. En dat hebben ze laten zien in de Hollands Got Talent shows en op vele lokaties in Nederland op allerlei evenementen. Een act geschikt voor ieder evenement, Elastic Double maakt een verpletterende indruk! Vraag ons naar de mogelijkheden van dit betaalbare duo. Elastic Double boeken op jouw evenement: absoluut een hit! Quotes over Elastic Double:

“Ridiculous … the only word i can really think of right now is: perfect!”

Dan Karaty

“Het is wereld klasse!”

Patricia Paay

“Ik vind het een act die de hele wereld over kan!”

Gordon
YouTube video

Wilt u meer weten over Elastic double?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Elastic double is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Elastic double.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Elastic double ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Elastic double zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Elastic double

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens