Look a Like

Eddy Wannabe

Wilt u Eddy Wannabe boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Eddy Wannabe vindt u hier op deze pagina.

Eddy Wannabe is de imitator van Eddy Wally, de beroemde Vlaamse Schlagerzanger. In Vlaanderen waren er weinig personen welke zo lang aan de top hebben gestaan als hij. Hits als “Cherie” (1969) en “Onder je balustrade” (1970)” hebben hem beroemd gemaakt. Hij heeft een groot deel van zijn populariteit  te danken aan de hilariteit of spot die zijn excentrieke gedrag en uitspraken bij mensen losmaken.

Net als Eddy Wally kleedt Eddy Wannabe zich graag opvallend. De laatste jaren waren zijn witte hoed en roze zonnebril het handelsmerk van Eddy Wally. Hij hanteerde typische stopwoorden zoals “gewéldig”, “wauw”, “super”, en “Is everybody happy?”.  Eddy Wally was er heilig van overtuigd dat Amerika en China aan zijn voeten lag… Hij heeft de leeftijd van 83 jaar mogen bereiken.

Om de bekende liedjes van Eddy Wally voort te laten bestaan is er nu een Eddy Wannabe die hem ‘serieus’ imiteert (LIVE-GEZONGEN) en eert, want de sound van the Voice of Europe mag nooit verloren gaan.

Wilt u meer weten over Eddy Wannabe?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Eddy Wannabe is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Eddy Wannabe.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Eddy Wannabe ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Eddy Wannabe zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Eddy Wannabe

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens