Seizoenen, Winkelcentrum promotions

Pieten Duo unique

Wilt u Pieten Duo unique boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten Duo unique vindt u hier op deze pagina.

Een gezellig stukje muziek om de kinderen in de leukste tijd van het jaar te vermaken.
Wat is er leuker dan dat?!

Met meer dan 20 sinterklaasliedjes hebben wij een groot en Unique repertoire. Alle grote meezingers komen aan bod: Zie Ginds Komt De Stoomboot, Sinterklaas Kapoentje, Sinterklaasje Kom Maar Binnen Met Je Knecht, Hij Komt Hij Komt en nog vele andere……..

Met professionele representatie is succes gegarandeerd op elk soort ‘Sinterklaas-Event’. De kinderen komen voor de pieten, maar wij zeker ook voor de kinderen !

YouTube video

Wilt u meer weten over Pieten Duo unique?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten Duo unique is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten Duo unique.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten Duo unique ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten Duo unique zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Pieten Duo unique

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens