Muziek

Duo Uniek

Wilt u Duo Uniek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Uniek vindt u hier op deze pagina.

Wie is duo Uniek ?

Een duo met onbeperkt veel mogelijkheden voor bijna alle soort evenementen. Niets is te gek!!

Wat is zo ‘Uniek’ en wat zijn de mogelijkheden? Met allround repertoire brengen wij vermaakt door de herkenbaarheid van de liedjes uit de afgelopen 70 jaar. Wij kunnen op winkelcentra, braderieën en andere binnen/buitenactiviteiten door onze mobiele versterking. Geen stroom en kabels nodig! Daardoor wordt op iedere plek de ‘Perfecte Sound’ gecreëerd. Op bruiloften en recepties kan er gekozen worden voor ‘achtergrond muziek’ op basis van professionele begeleidingstapes en geluid. 

Met ‘Easy listening’ & Golden Love Songs’ kunt u rustig genieten en praten zonder muziek als stoorzender. Desgewenst kunt u er zelfs voor kiezen om met trompetgeschal u activiteit te laten openen. Zo hoeft u niet een aparte act te boeken, wat veel geld en geregel scheelt!!!

Wilt u lekkere herkenbare dansmuziek?

Ook dat is geen probleem. Met groot geluid en kwaliteitsbanden kunnen wij er een groot feest van maken! Heeft u een activiteit met een speciaal thema? Ook daar is een ruime keuze van aan kledij.

YouTube video

Wilt u meer weten over Duo Uniek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Uniek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Uniek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Uniek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Uniek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Frank Wilson en Petra Schreurs

Duo Royaal

Duo Utedan

King & Queen

Duo sowieso

Aanvraagformulier Duo Uniek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens