Duo Touchdown

Wilt u Duo Touchdown boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Touchdown vindt u hier op deze pagina.

Duo Touchdown is een allround duo met zeer veel ervaring. Wij zijn professionals met vele jaren podium en theater ervaring en weten als geen ander wat er nodig is om een feest te maken.

 Duo Touchdown brengt een enorm breed repertoire. Dance classics maar ook nummers uit de huidige top 40 worden gespeeld. Geen vaste set lijsten (wat de meeste bands hebben) maar inspelen wat het publiek wil horen. Dat maakt Duo Touchdown sowieso al uniek.

 Duo Touchdown beschikt over uitstekende apparatuur en een zeer uitgebreide lichtshow.

Vooraf spreken we graag alles door met de opdrachtgever. Samen maken we
een geweldig feest van. 

 De missie van Duo Touchdown is van elk feest of evenement een ware happening te maken waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Wilt u meer weten over Duo Touchdown?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Touchdown is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Touchdown.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Touchdown ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Touchdown zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

#OJKB

Woody Moods

Duo Uniek

We Two

Esther & Anita ‘Just a little bit more’

Aanvraagformulier Duo Touchdown

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens