Duo Spaanse Edellieden

Wilt u Duo Spaanse Edellieden boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Spaanse Edellieden vindt u hier op deze pagina.

Deze edellieden zijn speciaal uit Spanje gekomen om sinterklaas te ondersteunen met de distributie van de pepernoten. Het is een duo die op stelten door het publiek lopen in hun prachtige deftige kostuums. Het lijkt net alsof ze uit de Goude eeuw zijn gestapt.

Wilt u meer weten over Duo Spaanse Edellieden?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Spaanse Edellieden is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Spaanse Edellieden.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Spaanse Edellieden ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Spaanse Edellieden zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Duo Spaanse Edellieden

Gegevens van het optreden

Contactgegevens