Muziek

Duo Sal

Wilt u Duo Sal boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Sal vindt u hier op deze pagina.

Twee energieke broers van 28 jaar. Hun allesomvattende muzikale interesses kun je terugvinden in hun kinderjaren waarin muziek reeds centraal stond! Hun muzikale interesses gaan ver tot over de landgrenzen heen. Ze brengen hedendaagse pop-, rock-, r&b,… en een vleugje jazzmuziek mag daarbij zeker dan ook niet ontbreken.

Buiten het vocale gedeelte om deinzen ze er zeker niet voor terug om zich op instrumentaal vlak te laten horen; tenor- en alt saxofoon komen ruimschoots aan bod en daar hoeft het instrumentale intermezzo op trompet en klarinet zeker niet voor onder te doen!

YouTube video

Wilt u meer weten over Duo Sal?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Sal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Sal.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Sal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Sal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

2 brothers on the 4th floor

Duo Bakboord

De Deurzakkers

Dance Nation

Raoul met gitarist of pianist

Aanvraagformulier Duo Sal

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens