Muziek, Winkelcentrum promotions

Duo Royaal

Wilt u Duo Royaal boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Royaal vindt u hier op deze pagina.

Mobiel muziek met Duo Royaal. Dit gezellige duo uit Friesland bestaat uit Alex en Roel. 2 enthousiaste muzikanten met een allround repertoire van gezellige Hollandse- en Engelstalige meezingers. Dit duo is zeer goed inzetbaar in winkelcentra, op braderiën en kerstmarkten met hun passende repertoire.

Uiteraard word de kleding ook aangepast aan het evenement. Straatmuzikanten zoals straatmuzikanten bedoelt zijn. Gewoon lekker ongedwongen liedjes zingen die iedereen kent en kan meezingen.  De act is volledig akoestisch en de act kan rondlopen tussen uw publiek.

Wilt u meer weten over Duo Royaal?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Royaal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Royaal.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Royaal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Royaal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dance Nation

Def Rhymz

Schorre Chef & MC Vals

Henk Damen

Ben Saunders

Aanvraagformulier Duo Royaal

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens