Muziek

Duo Brainstorm

Wilt u Duo Brainstorm boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Brainstorm vindt u hier op deze pagina.

Duo Brainstorm bestaat uit toetsenist-zanger Jan Willem Bronsgeest en zangeres/gitariste Angelique. Repertoire uit de top 2000 in een mix van allerlei stijlen, gevarieerd en altijd dansbaar. Een feest met muziek is een feest vol met sfeer, gezelligheid en dansende mensen.  Een enthousiast publiek dat helemaal uit z’n dak gaat, de ultieme climax, dat ga je beleven met dit duo.Gereserveerd:

Met 2 zangstemmen gaan we voor vocaal geweld. Wat wil een mens nog meer? Daarom blijft de uitdaging om iedere keer weer van het begin tot eind een perfecte show neer te zetten. Wij zingen en spelen covers uit de top 2000 op feesten en partijen, onder de parasol, aan de rand van het zwembad, in de kantine, op het biljart, bij het haardvuur, bijna alles kan. De kunst is om een feest naar een hoogtepunt te brengen.

Met een ruim repertoire aan Duitse songs kunnen we ook aardig uit de voeten met die Musik von unserem Nachbarn, met de hits van Helene, Andrea, de klassiekers van Peter Maffay en Heino, maar ook van andere Duitse artiesten zingen we ook graag de covers op jouw Bierfest… Wij beschikken over verschillende geluidssets voor kleine en grotere shows, tot van 30 tot max. 500 personen, en intelligent en bewegend licht. Er zijn ook mogelijkheden met een akoestische setting met piano en gitaar, eventueel tot in de late uurtjes als het moet… Wij doen het licht wel uit.

YouTube video

Wilt u meer weten over Duo Brainstorm?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Brainstorm is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Brainstorm.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Brainstorm ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Brainstorm zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dueling Pianos

Dikdakkers

De Deurzakkers

King & Queen

Dansado & de feestmeester

Aanvraagformulier Duo Brainstorm

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens