Muziek, Recreatie, Winkelcentrum promotions

Duo Bakboord

Wilt u Duo Bakboord boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo Bakboord vindt u hier op deze pagina.

Ver buitengaats loeren vele gevaren. Niet zelden vind een matroos zijn zeemansgraf ver van de kade waar zijn lief op hem staat te wachten.

Duo Bakboord garandeert minimaal één slachtoffer per lied én een bijzonder hoog meezinggehalte!

YouTube video

Wilt u meer weten over Duo Bakboord?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo Bakboord is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo Bakboord.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo Bakboord ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo Bakboord zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

2 brothers on the 4th floor

Dance Nation

Frank en Mirella

We Two

Zware Jongens

Aanvraagformulier Duo Bakboord

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens