Muziek

Duo 2Rumble

Wilt u Duo 2Rumble boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo 2Rumble vindt u hier op deze pagina.

Duo 2Rumble is een energiek en professioneel entertainment duo , zang en entertainment op hoog niveau, dat op elke gelegenheid de juiste snaar weet te raken.

Elke, de vrouwelijke helft van 2Rumble is begonnen als danseres en is daar later bij gaan zingen. En dat was een hele goede zet!Elke beschikt over een groot stembereik waardoor geen enkele song voor haar teveel is. Ook in diverse bands heeft Elke haar sporen verdient en trad op in o.a De Effenaar en 013.

Richard, de mannelijke helft van 2Rumble heeft zijn sporen in de muziek industrie ruimschoots verdient als solozanger maar ook als frontman van diverse coverbands! Hij trad op o.a in 013 Tilburg en Paradiso Amsterdam. Ook was hij regelmatig te gast bij RTL4 in programma’s als de 5-uurs show,Call TV en Koffietijd.

Wilt u meer weten over Duo 2Rumble?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo 2Rumble is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo 2Rumble.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo 2Rumble ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo 2Rumble zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Duo sowieso

Duo Sal

Duo Royaal

Frank Wilson en Petra Schreurs

Duo pepernoot

Aanvraagformulier Duo 2Rumble

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens