Artiesten

Duncan Laurence

Wilt u Duncan Laurence boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duncan Laurence vindt u hier op deze pagina.

Duncan Laurence is de artiestennaam van de Nederlandse singer/songwriter  Duncan de Moor. Op 13-jarige leeftijd begon hij met het schrijven van zijn eigen teksten. In 2013 startte hij een opleiding aan de Rockacademie in Tilburg, waar samen met een aantal medestudenten de band ‘The Slick And Suited’ werd opgericht. Later werd de naam gewijzigd naar kortweg ‘The Slick’. Het debuut van de band vond plaats begin 2014 op Eurosonic Noorderslag. Later dat jaar mocht Duncan deelnemen aan het vijfde seizoen van ‘The Voice Of Holland’, waar hij tijdens de Blind Auditions het nummer ‘Sing’ van Ed Sheeran ten gehore bracht.  Hiermee wist hij de halve finale te bereiken, in het team van Ilse DeLange. 

Begin 2019 werd Duncan in één klap bekend bij het Nederlandse publiek. Inmiddels heeft hij voor ‘Duncan Laurence’ als artiestennaam gekozen. Onder die naam komt ook zijn zelf geschreven en gecomponeerde lied ‘Arcade’ uit. En met dit nummer mocht Duncan Nederland vertegenwoordigen tijdens het 64e Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Vanaf het begin waren de bookmakers al erg positief over ‘Arcade’. Gelukkig werd wat de bookmakers voorspelde werd ook werkelijkheid; Duncan Laurence werd in mei 2019 de grote winnaar van het  Eurovisie Songfestival!

Het is ook geen verrassing dat ‘Arcade’ de eerste plaats van de Nederlandse hitlijsten weet te bereiken en hierdoor de platina status krijgt. Ook de opvolger ‘Love Don’t Hate It’, kwam vrijwel direct in de hoogste regionen van de Top 40 terecht. In mei 2020 kwam zijn EP ‘World’s On Fire’ uit, met daarop de single ‘Someone Else’. Ook ‘Arcade’en ‘Love Don’t Hate It’ zijn op de EP te vinden, samen met 2 nieuwe liedjes.

Ducan’s eerste album heet ‘Small Town Boy’ en deze kwam uit in november 2020.

Wilt u meer weten over Duncan Laurence?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duncan Laurence is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duncan Laurence.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duncan Laurence ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duncan Laurence zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Duncan Laurence

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens