Muziek

Duelling Guitars

Wilt u Duelling Guitars boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duelling Guitars vindt u hier op deze pagina.

Twee gitaristen (entertainers) met zang, dans en begeleiding. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment dat toewerkt naar een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet. 

Duelling Guitars is gebaseerd op het Duellingconcept; al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Dit concept is “booming” in Nederland.

Alles draait om gitaarvirtuozen.

Zij staan letterlijk in de spotlights. Deze interactieve show bestaat uit gitaar(duels), zang, bebop, danseressen, een drive-in show en heel veel entertainment. Heeft u een speciaal publiek of speciale wensen? Overleg dan even vooraf en wij stemmen de show af op de favoriete muziek van úw doelgroep. Verzoeknummers zijn ook mogelijk.

Wilt u meer weten over Duelling Guitars?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duelling Guitars is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duelling Guitars.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duelling Guitars ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duelling Guitars zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Duo Touchdown

De Lawineboys

Duo Incognito

Duo 2Rumble

Das Festteam

Aanvraagformulier Duelling Guitars

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens