Muziek

Dueling Pianos

Wilt u Dueling Pianos boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dueling Pianos vindt u hier op deze pagina.

Dueling Pianos is een geweldige act, gebaseerd op het concept van ‘crazy piano’s. De optredens zijn altijd anders, omdat het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Maar hoe de show er ook uit ziet, het is altijd een groot feest met ‘Dueling Pianos’. Twee pianisten (entertainers) met zang en razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment dat toewerkt naar een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet.

Heeft u een speciaal publiek of speciale wensen? Overleg dan even vooraf en wij stemmen de show af op de favoriete muziek van úw doelgroep. Verzoeknummers zijn ook mogelijk.

Wilt u meer weten over Dueling Pianos?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dueling Pianos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dueling Pianos.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dueling Pianos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dueling Pianos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Baby Blue

First Class Flamingos

Truus trut en de terlenka’s

Racoon

Stoot!

Aanvraagformulier Dueling Pianos

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens