Duco Bauwens

Wilt u Duco Bauwens boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duco Bauwens vindt u hier op deze pagina.

Presentator Nederland in Beweging!

Met een gezonde dosis humor, gedrevenheid en enthousiasme brengt Duco elke dag als presentator van het programma Nederland in Beweging! jong en oud aan het sporten. In 2007 wordt hij gevraagd als presentator voor het programma, na auditie te hebben gedaan. Zijn carrière als tv presentator start hiermee.

Afslankexpert en personal trainer

Als afslankexpert en personal trainer heeft Duco inmiddels al vele honderden mensen aan een gezonder, fitter en slanker leven geholpen. Wat in zijn jonge jaren startte als hobby groeide uit tot serieuze ambities: “Als afslankexpert en personal trainer wil ik zoveel mogelijk mensen naar hun gezondere doelen begeleiden.”

Tv programma’s bij RTL en SBS6

Als personal trainer was hij ook te zien bij tv programma’s van RTL en SBS6. In het tv programma RTL Consult kreeg hij bankhangers in beweging. Met het SBS programma Nederland Gezond zet Duco zijn volgende stap op tv presentatie-gebied. 

Wilt u meer weten over Duco Bauwens?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duco Bauwens is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duco Bauwens.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duco Bauwens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duco Bauwens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Duco Bauwens

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens