Duck Racing

Wilt u Duck Racing boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duck Racing vindt u hier op deze pagina.

Met een snelheid van over de 200 kilometer per uur rijden de deelnemers in een ECHTE EEND ! een parcours. 

Door gebruik te maken van de nieuwste Multimedia technieken ervaren de coureurs de sensatie van echt rijden, dit ondanks het feit dat de auto geen centimeter van zijn plaats komt. Half rond de voorkant van de auto wordt op een levensgroot scherm het parcours geprojecteerd. De deelnemers kunnen d.m.v. rem-stuur en gaspedaal de auto besturen. Zeer realistische geluidseffecten (o.a. gillende banden, remmen of een crash) geven de deelnemers een onvergetelijke sensatie.

 Uiteraard wordt degene die de snelste tijd rijdt aan het eind van het evenement gehuldigd, en ontvangt hij/zij de enige echte originele felbegeerde Duck Troffee

Wilt u meer weten over Duck Racing?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duck Racing is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duck Racing.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duck Racing ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duck Racing zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Duck Racing

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens