Entertainment, Muziek

drop dead gorgeous

Wilt u drop dead gorgeous boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van drop dead gorgeous vindt u hier op deze pagina.

Drop Dead Gorgeous is een quintet bestaande uit talentvolle en toegewijde musici die een gezamenlijke liefde delen voor swing en vintage jazz. Hun muziek is vrolijk, sfeervol en toegankelijk voor een groot publiek.

Een optreden van Drop Dead Gorgeous is een feest der herkenning: liedjes uit vervlogen tijden, die iedereen kent. Een combinatie van nostalgie en vermaak.

Wilt u meer weten over drop dead gorgeous?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over drop dead gorgeous is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van drop dead gorgeous.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over drop dead gorgeous ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over drop dead gorgeous zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Fine Jazz

Aanvraagformulier drop dead gorgeous

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens