Drone Experience

Wilt u Drone Experience boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Drone Experience vindt u hier op deze pagina.

Nieuwe technologieën staan geregeld in de spotlights en met drones is dat niet anders. De vliegende apparaten winnen snel aan populariteit onder alle lagen van de bevolking en over de hele wereld. Je kunt er rondjes mee vliegen, parcours afleggen en zo je vriend verslaan, ze kunnen je automatisch volgen en zo fantastisch mooie video’s opnemen en je kunt ze zelf volledige besturen en ze alle kanten op sturen. Het is duidelijk dat drones iets blijvends zijn.

Zelf drones ervaren tijdens onze ‘Experience’

Voor bedrijven bieden drones talloze unieke toepassingen. Tijdens deze workshop geven wij u richting in hoe drones in te zetten en welke mogelijkheden er voor u zijn. Ook zoomen we in op de effecten van drones op uw organisatie en nog mooier, de effecten op uw klanten. Om deze verhalen te bekrachtigen geven wij een demonstratie diverse drones waarbij we u teven informeren over de technische performance en specificaties. De liefhebbers kunnen ook zelf achter de controller plaatsnemen. Dit alles wordt aangekleed met prachtige met de drone opgenomen video’s.

Drone Experience met unieke ervaring

Onze workshop bied u een compacte en complete drone ervaring waarin we bedrijfsspecifieke oplossingen combineren met een demonstratie van enkele drones plus een echte drone-ervaring voor de liefhebbers.

Dit kunt u van onze Drone Experience verwachten:

  • Ervaren en gepassioneerde sprekers en drone vliegers
  • Advies over toepasbaarheid drones op de eigen business
  • Voorbeelden van inspirerende met drone opgenomen video’s
  • Informatie over hoe drones werken en wat ze kunnen
  • Uitleg over regelgeving
  • Demonstratie van drones
  • De mogelijkheid om zelf met drones te vliegen
  • Plaatsen van kooiconstructie (3 x 4 mtr)  / kan ook binnen worden opgesteld.
  • 2 grote high-end drones en 4 kleinere drones
  • Mogelijkheid tot maken van luchtfoto’s.  (bijv. personeelsfoto )

Wilt u meer weten over Drone Experience?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Drone Experience is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Drone Experience.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Drone Experience ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Drone Experience zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Drone Experience

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens