Drive-in Show

Wilt u Drive-in Show boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Drive-in Show vindt u hier op deze pagina.

Onze drive-in show is compleet met DJ, alle apparatuur (dus met DJ-meubel, licht(show en geluidsset) en eventuele meeropties zoals artiesten of een verlichte dansvloer. Een Drive-in Show van ITB stelt u zelf samen. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor u doen afhankelijk van uw wensen.

Een drive-in show moet passen bij u, de locatie en uw budget. Ook de DJ matchen we zoveel mogelijk aan uw wensen.

Wilt u meer weten over Drive-in Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Drive-in Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Drive-in Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Drive-in Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Drive-in Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Drive-in Show

Gegevens van het optreden

Contactgegevens