Shows

Dreamfactory Dinnershow

Wilt u Dreamfactory Dinnershow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dreamfactory Dinnershow vindt u hier op deze pagina.

Een dinnershow met vier showblokken van 30 minuten. De fantastische vocalisten; Ingrid Simons, Harold Verwoert en Louisa Verwoert en Bart Juwett nemen u mee op een muzikale droomreis. 
Onze solisten brengen u samen met de Dreamfactory Dancers terug naar de Rock ’n Roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de Discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. 

Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé. Werkelijk een muzikale droomreis. Ras entertainer Bart Juwett zal zorgen voor de komische noot met zijn buikspreekact en meesterimitatie van diverse André van Duin typetjes. 

Configuratie:

  • 4 vocalisten
  • 3-6 danseressen
  • Geluidset tot 250 personen

Wilt u meer weten over Dreamfactory Dinnershow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dreamfactory Dinnershow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dreamfactory Dinnershow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dreamfactory Dinnershow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dreamfactory Dinnershow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pop-Up Diner

Dinershow The Greatest Showman

Timemachine Dinnershow

Stars on Stage dinnershow

Nikki Milou

Aanvraagformulier Dreamfactory Dinnershow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens