Overig Entertainment

Dream Catcher

Wilt u Dream Catcher boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dream Catcher vindt u hier op deze pagina.

Een aura is een energetisch of lichtveld dat om elk levend wezen heen straalt. Het aura dient enerzijds als bescherming, maar kan ook een invloed op anderen hebben. Sommige mensen nemen dit aura waar als kleuren. De tastbaarste methode om dit waar te nemen hebben wij. In de vorm van onze zeer vernuftig afgestemde aura en chakra-apparatuur.

Deze kleuren om iemand heen, zijn daarom een spiegel van de persoonlijkheid. Wij kunnen deze kleuren en frequenties voor u in beeld brengen, door een aura foto van u te maken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van ons geavanceerd systeem wat trillingsfrequenties, zuurtegraad en in mindere mate temperatuur uit de handen vertaald naar een beeld zoals dat door de meeste aurazieners wordt waargenomen.

Kan er een persoonlijke rapportage worden verkregen, welke gebaseerd is op de kwaliteiten, motivatie en eventuele aandachtspunten uit de aura. Naast de toepassing voor persoonlijke vraagstukken, kan onze technologie voor uiteenlopende doeleinden worden toegepast.

Wilt u meer weten over Dream Catcher?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dream Catcher is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dream Catcher.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dream Catcher ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dream Catcher zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dream Catcher

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens