Recreatie, Winkelcentrum promotions

Dora & Diego

Wilt u Dora & Diego boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dora & Diego vindt u hier op deze pagina.

Dora is een serie over een vrolijk, ondernemend meisje dat graag samen met haar vriendje Boots (een aapje) op ontdekkingsreis gaat in de jungle van Zuid-Amerika. In die jungle woont ze met haar vader en moeder. Dora is erg nieuwsgierig en wil alles weten over dieren, bloemen en planten van het oerwoud. Als ze op avontuur gaat neemt ze voor de zekerheid altijd haar rugzakje met survivalgereedschap en zingende landkaart met zich mee. Dora spreekt Nederlands en Engels, omdat ze tweetalig opgevoed wordt. In dit programma kunnen door de jonge kijkers ook de eerste woorden Engels geleerd worden

Diego, de avontuurlijke neef van Dora heeft zijn eigen serie op Nickelodeon. Diego is 8 jaar en spreekt Engels en Nederlands! Diego is op jonge leeftijd al een avontuurlijke dierenredder en natuurexpert die samen met zijn zus Alicia vele avonturen beleeft. Diego heeft een hele bijzondere eigenschap: hij kan praten met dieren wat hem helpt bij het redden van dieren. Wanneer Diego op avontuur gaat maakt hij gebruik van van spectaculaire high-tech gadgets en wordt bijgestaan door ‘Baby Jaguar’, een kleine jaguar.

Ga samen met het vrolijke meisje Dora en haar vriendje Diego mee op een spannend avontuur! De gloednieuwe liedjesshow van Dora en Diego is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle Nickelodeon tv-programma. Kaartlezen, zingen, dansen, het komt allemaal voorbij in deze interactieve show waaraan kinderen volop kunnen meedoen. Ga jij met Dora en Diego mee op avontuur?

Wilt u meer weten over Dora & Diego?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dora & Diego is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dora & Diego.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dora & Diego ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dora & Diego zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Clown Menno

Het Zandkasteel

Zandmachine

Ralf Mackenbach

Super skate pieten

Aanvraagformulier Dora & Diego

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens