Muziek

Donuts

Wilt u Donuts boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Donuts vindt u hier op deze pagina.

De Donuts is een uit acht musici bestaande (semi-)professionele stageband. Klassiekers uit de muziekgeschiedenis en recente hits worden in verrassende arrangementen uitgevoerd en overgoten met veel energie en entertainment.

Ontstaan in 2011 zijn De Donuts uitgegroeid tot een band op hoog muzikaal niveau met goede solisten in iedere sectie en een groovende ritmesectie. Een veel gehoorde kreet tijdens hun optredens is: “de toppers in blaasmuziek”. Uiteraard halen De Donuts alles uit de kast om dit ook tijdens uw evenement te laten horen en zien want het gaat niet alleen om de muziek, “d’r moet ook wat te zien zijn”.

De Donuts: “ luister, kijk en verwonder”.

De Donuts spelen akoestisch en/of versterkt in concertzalen, op festivals en zowel overdekt als in de open lucht. Benodigde geluidsversterking is afhankelijk van de te bespelen ruimte en aantal gasten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Donuts?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Donuts is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Donuts.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Donuts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Donuts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Upnote

De Paloma’s

Finally

Abba tribute

Beethoven

Aanvraagformulier Donuts

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens