Artiesten

Donnie

Wilt u Donnie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Donnie vindt u hier op deze pagina.

Dat Donnie werd gezien als protogé van De Jeugd Van Tegenwoordig is met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats geen vreemde aanname. Na zichzelf met zijn eerste mixtape gekroond te hebben tot ‘Leipie Van Het Plein’ dropte hij zijn debuutalbum ‘Mannelogie’. Het album werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases van 2015, mede dankzij tracks als ‘Batras’ en ‘Wubbo Ockels’. Met het daaropvolgende ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit, met onder andere ‘De Tuinslang’ verovert hij zijn plek aan de Nederlandse top. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viraal, en laat zien hoe Donnie een meester is in het creëren van hypes. Ook dropten Donnie en partner in crime Joost hun gezamenlijke project ‘M van Marketing’.

In 2016 bracht Donnie ‘Mentaal’ uit, een eerbetoon aan de darter Raymond van Barneveld, van wie daarvoor een flinke reeks memes werd gepubliceerd op het Instagram-account van Donnie. Die track kwam later terug op de tweede mixtape genaamd ‘Loei Ordinair’, in samenwerking met van onder anderen SBMG en de rappers van de Jeugd van Tegenwoordig. Later in hetzelfde jaar verscheen een ep van zes tracks genaamd ‘Kwart Voor Monnie’, met op de titeltrack ook nog Willie Wartaal. In augustus 2016 stond hij op Lowlands en begin 2017 op Eurosonic Noorderslag. Donnie bracht in februari 2018 de single ‘Jaap Eden’ uit. In maart 2019 bracht Donnie de single Barry Hayze uit. De single werd een grote hit en is inmiddels goed voor miljoenen views op YouTube.

Begin 2020 bracht Donnie een samenwerking uit met Frans Bauer, genaamd ‘Geen Centen, Maar Spullen’. In maart kwam zijn single ‘Quarantaine’ uit.

YouTube video

Wilt u meer weten over Donnie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Donnie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Donnie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Donnie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Donnie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Mart Hoogkamer

René Froger

Kris Kross Amsterdam

Aanvraagformulier Donnie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens