Artiesten, Dans, Muziek

Djumbo

Wilt u Djumbo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Djumbo vindt u hier op deze pagina.

Djumbo maakt een comeback! 20 jaar geleden had Djumbo hun debuutoptreden. Wat begon als een te gekke promotiestunt van supermarktketen Jumbo in 2004, groeide al snel uit tot een van de meest succesvolle Nederlandse meidengroepen aller tijden. Djumbo veroverde de Nederlandse hitlijsten met tracks als ‘Hide and Seek’, ‘Eyahe’ en ‘Boya Boya Boya’. Overal in het land waren de meiden te bewonderen met hun optredens, eigen theatertour, en zelfs in films en tv-progamma’s. Met gemiddeld meer dan 3000 optredens per jaar was Djumbo een ongekend succes!

En nu, na 2 decennia, zijn Lotte, Lindsy en Samantha terug voor meer! Boek deze fantastische meidengroep voor een dansbare, energieke show met hun eigen onvergetelijke hits, maar verwacht ook medleys met hits van K3, Spice Girls of AQUA. Perfect voor 00’s events, studentenfeesten, Guilty Pleasure events of elke gelegenheid waar wat girlpower aan toegevoegd mag worden!

Wilt u meer weten over Djumbo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Djumbo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Djumbo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Djumbo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Djumbo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Frank en Mirella

Van Eigen Bodem

Scheiss Drauf

Zum Spaß

Duelling Guitars

Aanvraagformulier Djumbo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens