Artiesten

Django Wagner

Wilt u Django Wagner boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Django Wagner vindt u hier op deze pagina.

Django Wagner is een Nederlandstalige zanger. Met zijn mooie, donkere stem weet hij altijd vele harten te raken. Zijn allergrootste hit is ‘Kali’, maar ook ‘Mooie, blauwe ogen’ wordt nog veel gedraaid. Met zijn optredens laat hij mensen dansen en zingen van jong tot oud! Django Wagner combineert al 10 jaar het beste van deze twee werelden. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie, het zingen zit hem vroeg in zijn bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder zigeunertaal Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst.

Kali

In 2009 brengt Django het nummer ‘Kali’ uit. Het is een samenwerking met ‘The Rosenberg Trio’ en het nummer staat maar liefst 17 weken in de ‘Single Top 100’. Met meer dan 25 miljoen streams kan Django spreken van een grote hit! Zijn nummer wordt dagelijks gedraaid en aangevraagd, een echte klassieker. Later dat jaar brengt hij het gelijknamige debuutalbum uit met maar liefst 12 nummers.
Tien jaar later maken de ‘Outsiders’ een remix van het nummer ‘Kali’. Later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger. Na zijn duet met Frans Duijts, In Ons Café, besluit Django met meer collega’s te gaan zingen, wat resulteert in het album Samen. De samenwerking bevalt zo goed dat Django een live concert geeft, met daarin ook alle duetten van Samen.

De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek. Met het album Mijn Muziek, Mijn Passie weet hij zijn eerste nummer 1 notering in de GFK Album Charts te halen. Zijn album Emoties staat net als de voorgangers bol van passie. Eind 2018 verwend hij zijn fans met een kerstalbum en een prachtige kerstspecial. Met deze verzamelaar bundelt Django zijn beste nummers uit de afgelopen 10 jaar met als extra toevoeging 4 nieuwe liedjes. Op 10 juni, 2e pinksterdag geeft hij een live concert in het AFAS Circustheater. In 2021 geeft Django samen met zijn orkest voor het eerst een groot Kerstconcert in een van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen. Django Wagner zingt dan een avond lang voor jou de mooiste kerstliedjes.

YouTube video

Wilt u meer weten over Django Wagner?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Django Wagner is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Django Wagner.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Django Wagner ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Django Wagner zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Frans Duijts

John de Bever

Stef Ekkel

Aanvraagformulier Django Wagner

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens