Artiesten

DJ Willow

Wilt u DJ Willow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Willow vindt u hier op deze pagina.

DJ Willow begon al op jonge leeftijd met het draaien van muziek. Hij draaide voor het eerst voor publiek in de plaatselijke discotheek. Vier jaar na zijn eerste optreden begon hij ook in andere plaatsen in de regio plaatjes te mixen. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en al snel werd hij gevraagd om te draaien op evenementen van grote partijen, zoals: Veronica, TMF, MTV, Flügel, Bacardi en Coca Cola.

Het succes van DJ Willow groeit en hij draait inmiddels jaarlijks op grote evenementen, zoals De Vrienden van Amstel LIVE!, Strandfestival ZAND, en het slotconcert van Rowwen Hèze. Ook draaide hij in het Holland Heineken House.

DJ Willow denkt zelf dat hij zo succesvol is, omdat hij weet wat zijn publiek wil horen. “Ik denk dat het geheim van een goede DJ helemaal niet zo ingewikkeld is. Het belangrijkste is om te snappen wat de mensen willen. Jong, oud, groot, klein: ieder heeft zijn eigen smaak. Als je dat snapt en je kan iedereen op jouw manier bedienen, dan wordt het een topavond. Maatwerk noem ik dat”.

Het visuele aspect mist in de shows van deze DJ niet: naast het mixen van plaatjes, mixt hij als VJ ook clips.

Wilt u meer weten over DJ Willow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Willow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Willow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Willow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Willow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

DJ Paul Elstak

Dj Michelski

Dj Bonte Carlo

Disco Snolly

DJ Maurice Apres-Ski Safari

Aanvraagformulier DJ Willow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens