Events

Dj the competition

Wilt u Dj the competition boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dj the competition vindt u hier op deze pagina.

In plaats van standaard band of DJ zal er een groot scherm worden geplaatst. Op de achtergrond draait rustige muziek en iedereen krijgt een welkomstcocktail. Wanneer iedereen een plaatsje heeft gevonden (na ca. 20 minuten) verandert het beeld op het scherm naar een digitale dame Miss X. Miss X vertelt op uitbundige wijze over de avond. De gasten krijgen een diner aangeboden waarbij telkens live elementen met de DJ worden verweven. Denk hierbij aan een saxofonist die de zaal in komt lopen, dansact met interactie etc. De DJ zorgt telkens voor het competitie element waarbij Miss X zorgt voor de peptalk. Het scherm zal de gehele avond een centrale rol spelen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Dj the competition?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dj the competition is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dj the competition.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dj the competition ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dj the competition zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dj the competition

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens