Artiesten

DJ Silvan

Wilt u DJ Silvan boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Silvan vindt u hier op deze pagina.

Silvan Stoet heeft door de jaren heen zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van presentatie en entertainment. Hij werkte elf jaar als publieksopwarmer bij tientallen grote tv-shows als Idols, Staatsloterij Show, Weekend Miljonairs en X-Factor.

Sinds 1996 gaat hij al op pad voor o.a. de Radio Veronica Drive-in Show, Yorin FM, de Hitkrant Mega Party en BreakOut Dance Party.

Daarnaast was Silvan vier keer resident DJ van het Holland Heineken House, tijdens de Olympische Spelen in Japan 1998, Australië 2000, Salt Lake City 2002 en Griekenland 2004. Dit evenement groeide uit tot de ontmoetingsplek van sporter en supporter.

Tijdens de Olympische huldigingen zorgde Silvan samen met de VIP gastpresentatoren zoals Erica Terpstra, Jack van Gelder, Paul de Leeuw, Humberto Tan en zelfs Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander van Oranje Nassau voor bijzondere en onvergetelijk momenten.

Ook draaide hij in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 tijdens het Oud&Nieuw Staatsloterij Event op het Museumplein, de Dam en bij het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam. Hij werkte samen met Roel van Velzen, Marco Borsato, Anouk, Trijntje Oosterhuis en vele anderen.

Silvan verzorgt in de afgelopen jaren als DJ de events voor bedrijven als Telegraaf, Eneco, SHELL, de NS, KPMG, Pon Dealer, Hoogvliet, Mercedes Benz Nederland, Randstad enz. Daarnaast hoor je hem als DJ bij Radio Veronica en sinds april 2017 bij Radio 10.

YouTube video

Wilt u meer weten over DJ Silvan?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Silvan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Silvan.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Silvan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Silvan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

DJ DJEFF

DJ Maus

DJ Dave McGullen

Dj Michelski

DJ Coenio

Aanvraagformulier DJ Silvan

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens