Artiesten

DJ Patjoo

Wilt u DJ Patjoo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Patjoo vindt u hier op deze pagina.

Door zijn ruim 15 jaar ervaring als allround DJ is Patjoo een bekend gezich in zowel Nederlands als Buitenlandse feestcafé’s en discotheken.Óók van bruiloften, pratijen en bedrijfsfeesjes maakt DJ Patjoo gegarendeerd een geslaagd feestje! In de loop der jaren heeft hij met name door izjn zomerse/funky muziekkeuze en zijn energieke manier van draaien zijn eigenstijl weten te creëeren. Om die reden is het haast onmogelijk om stil te blijven staan wanneer DJ Patjoo achter de draaitafel staat. Door zijn overgangen met o.a hitjes van toen en nu, onvervalste meezingeres en zijn enthousiaste microfoon gebruiken beleef je met DJ Patjoo een feestje wat je niet gauw zult vergeten!  

YouTube video

Wilt u meer weten over DJ Patjoo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Patjoo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Patjoo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Patjoo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Patjoo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gino’s muziekcarrousel

Dj Michelski

DJ Tony Star(Sterretje)

DJ Calvin Rigter

Dj Balthazar van Puffelen

Aanvraagformulier DJ Patjoo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens