Artiesten

DJ Norman

Wilt u DJ Norman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Norman vindt u hier op deze pagina.

DJ Norman is in 1992 begonnen met produceren onder de naam ‘The Houseviking’ en heeft een reeks platen onder die naam uitgebracht. Het draaien kwam een jaar later doordat zijn broer, beter bekend als “Deaz D.”, hem een kans gaf om het te leren en uiteindelijk ook voor het publiek zijn kunsten kon vertonen. The Houseviking had een harde stijl, later werd die stijl ‘gabber’ genoemd. Tot 1995 heeft Norman onder die naam gewerkt en datzelfde jaar is hij verder gegaan onder zijn eigen naam “DJ Norman”.

In 1995 kwam ook de happy hardcore tot stand. Norman stond toen nog onder contract bij de bekende platenfirma Combined Forces bekend van de labels; Baby Boom, Dwarf, Rave Records, Deal, Walnut, etc. In die jaren is Norman ook veel over de grens geweest o.a. Zwitserland, Spanje, Italie, Duitsland, Belgie, om zijn draaikunsten te vertonen. In 1998 had DJ Gizmo een label opgestart genaamd Gizmania-X Records. Dat heeft hij samen met Norman verder uitgebreid door artiesten als Buzz Fuzz, Scott Brown en Vince voor het label te laten produceren. Zelf heeft Norman er natuurlijk ook een paar releases op uitgebracht o.a. Cypress hardcore en Cypress Dope. Sinds 2000 is Norman weer volop bezig in de studio. Zo heeft Norman een geheel nieuwe studio gebouwd en kan hij dus weer lekker aan de slag. Zo zullen er diverse projecten aankomen waar Norman bij betrokken is oa.a. met Dark raver, Gizmo, Deaz D. en nog een hand vol DJ’s. Norman is ook weer geregeld samen met zijn broer Deaz D. te vinden in het buitenland. Op woensdagavond (21.00-00.00 uur) presenteert Norman een radioprogramma bij Fresh FM. Dit doet hij samen met Gizmo, Dark Raver en zijn grote vriend Cor de Splinter. Deze avonden zijn er al verschillende DJ’s langs geweest bij de “bende van ellende”. DJ’s zoals Dana, Prophet, Luna, Lenny Dee, Deepack, Charly lownoise, Deaz D., noem ze maar op en ze zijn langs geweest in het programma. De stijlen waar Norman zich mee bezig houdt zijn; Early Rave, Hardstyle, Old Skool en Jumpstyle.

Samen met Dark Raver maakte Norman de hit ‘Kom Tie Dan He!’ welke op nummer 6 binnen kwam in de Top 40 en door is gestegen naar nummer 3. Wat als grap begon is nu een droom die werkelijkheid is geworden. In het gehele land is deze hit opgepakt van jong tot oud en kon je geen gelegenheid in stappen of je hoorde de plaat voorbij komen.

Wilt u meer weten over DJ Norman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Norman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Norman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Norman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Norman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Frikandellen Party

Dj Jose

DJ Galaga Pump It Up Tour

Disco Snolly

DJ Lars Kohlen

Aanvraagformulier DJ Norman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens