Artiesten

DJ Maus

Wilt u DJ Maus boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Maus vindt u hier op deze pagina.

Geen cassettedeck of platenspeler was veilig en werd uitvoerig getest en vaak ook uit elkaar gehaald.

DJ Maus begon met het maken van knipmixjes met bandjes en scratchen met de pick-up van moeders. Al snel reed hij elke week stad en land af om de vetste platen te kopen, destijds de enige manier om de nieuwste muziek te scoren. Dit was het begin van zijn enorme muziekcollectie, bestaande uit vinyl, cd’s en mp3’s. De eerste boekingen boden zich aan in de vorm van brugklasfeestjes, verjaardagspartijtjes en barbecue’s in de tuin. Daarna volgden de schoolfeesten, examenfeesten en bruiloften en partijen. Met zijn drive-in show reed DJ Maus door het hele land en draaide op allerlei verschillende locaties en feesten. Hier deed hij heel veel ervaring op, wat hij nu nog steeds gebruikt tijdens het draaien.

Het ‘lezen’ van de mensen en sfeer proeven ontwikkelde hij doordat er elke keer een ander publiek voor zijn neus stond. Flexibel zijn, aanpassen aan elke keer weer een nieuwe situatie. In de winter van 1999 ging hij mee op wintersport naar Frankrijk om daar de eerste keer een week in het buitenland te draaien (België even niet meegerekend dan). Via de eigenaar van de zaak waar hij toen draaide, kwam hij die zomer terecht in Lloret De Mar. Deze ervaring was een van de mooiste in zijn leven en hij kreeg de smaak te pakken van het draaien in het buitenland.

De clubs, de strandfeesten en in de winter ook de feesten op de piste kwamen hierna. Sinds ’99 draait Maus elk jaar zowel in de zomer als in de winter veel in het buitenland, in o.a. Spanje, Portugal, Bulgarije, Frankrijk, Oostenrijk. Inmiddels is Maus echt een allround DJ pur sang, al vele jaren actief in binnen- en buitenland in allerlei verschillende venues. In clubs, uitgaanscentra, feestcafe’s, bardancings, bedrijfsfeesten, bruiloften, schoolfeesten en op festivals. Door die jarenlange ervaring en met zijn energieke manier van draaien weet hij overal, maar dan ook echt overal een feest van te maken. Platenkeuze, presentatie en timing zijn dik in orde. Alle muziekstijlen die er te vinden zijn, zitten in zijn repertoire. Hij onderscheid zich verder nog door het maken en draaien van eigen producties, remixen, mash-up’s en intro’s.

YouTube video

Wilt u meer weten over DJ Maus?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Maus is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Maus.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Maus ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Maus zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Dj Wipneus en Pim

Crazy DJ Team On Tour

DJ Silvan

DJ Willow

DJ Kelly Pfaff

Aanvraagformulier DJ Maus

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens