Shows

DJ Maurice Apres-Ski Safari

Wilt u DJ Maurice Apres-Ski Safari boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Maurice Apres-Ski Safari vindt u hier op deze pagina.

Sinds begin 2007 is er de DJ Maurice Après Ski Safari Tour. Dit is niet weer een armoedige drive-inn show met een cd speler en 2 paar oude ski’s.

Dit is een super show van 4 uur en bestaat onder andere uit: – DJ Maurice (4 uur live set!) die komt knallen tot ie er bij neervalt – Een gezellige Après Ski zanger die de hele avond de tent op z’n kop zal zetten – Twee leuke en natuurlijk sexy danseressen die de hele avond het publiek zullen opzwepen en betrekken bij het feest en de show. – Een mega splinternieuwe geluidset – Vette Lichtshow (o.a. moving heads, 2 plasma tv’s, rook, sneeuw, effecten, zaal- en podiumverlichting, VJ die clips afwisselt met beelden uit de zaal en beeldeffecten enz. – Veel give-aways (echte goodies zoals Cd’s, DVD’s, kortingsbonnen voor Snowworld, caps, lights, kleding, petjes, cd singles, fotokaarten enz.) – Een hoop andere extra’s en vooral hoge constante kwaliteit die sommige andere Après Ski shows niet bieden.

Wilt u meer weten over DJ Maurice Apres-Ski Safari?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Maurice Apres-Ski Safari is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Maurice Apres-Ski Safari.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Maurice Apres-Ski Safari ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Maurice Apres-Ski Safari zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Frikandellen Party

DJ Calvin Rigter

AfroJack

DJ Lars Kohlen

DJ Maurice

Aanvraagformulier DJ Maurice Apres-Ski Safari

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens