Artiesten, Entertainment

DJ Lars Kohlen

Wilt u DJ Lars Kohlen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Lars Kohlen vindt u hier op deze pagina.

Ik ben DJ Lars Kohlen, een ervaren allround DJ met inmiddels al ruim 13 jaar ervaring als DJ. Ik beschik over professionele apparatuur, waarmee ik al uw gewenste muziek kan draaien.

Ik ben als 8 jarig jochie begonnen als DJ, toen nog met 2 speakers aangesloten op mijn laptop. Dit is ieder jaar steeds een beetje groter geworden en gegroeid naar professionele apparatuur van 6 speakers met geluid tot 450 man. 

In de 13 jaar tijd heb ik geleerd om te zorgen voor een goed feest, doormiddel van het kiezen van de juiste muziek en het creëren van een gezellige sfeer. Of je nu op zoek bent naar een DJ voor een festival, tentfeest, loungemuziek, kinderfeest, bedrijfsfeest of bruiloft en alles daar tussenin, ben jij bij mij op het goede adres! Ik kijk graag samen met u naar de wensen voor de gepaste sfeer, muziek en opstelling van mijn apparatuur. 

Wilt u meer weten over DJ Lars Kohlen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Lars Kohlen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Lars Kohlen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Lars Kohlen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Lars Kohlen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

DJ Timmie Tirol

DJ Dave McGullen

DJ Maurice

DJ Coenio

De Frikandellen Party

Aanvraagformulier DJ Lars Kohlen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens