Artiesten

DJ Coenio

Wilt u DJ Coenio boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Coenio vindt u hier op deze pagina.

Even voorstellen…DJ Coenio, een van Brabants beste export producten… Coenio is in zijn geboortestad Tilburg begonnen met t draaien van drive-in shows en in diverse cafés en is al jaren een veelgevraagde sfeermaker. Door zijn jarenlange ervaring en het gebruik van diverse muziekstijlen is DJ Coenio een op en top allround dj. Door de brede verzameling van de hits van toen en nu is Coenio van alle markten thuis.

Vandaag de dag is Coenio vooral te vinden in de bedrijfs- en publieksevenementen, die de boventoon voeren in zijn agenda. Coenio heeft inmiddels een indrukwekkend portfolio opgebouwd, met namen als: het EK voetbal in Zwitserland, Tricolores in Concert (stadionconcerten) en de Amstel Bierhal als publieksevenement. Maar ook bedrijfsevenementen als de opening van het pand van Heineken Zuid Oost Nederland, Destil, Ballast Nedam, CZ, Daedulus en nog vele meer. Coenio wordt gekenmerkt als een DJ zoals een DJ hoort te zijn. Hij is vanzelfsprekend gek op bijna alle muziek, draait wat het publiek wil horen en wat de sfeer toelaat. Coenio voelt mensen aan, geniet van wat hij doet en dat kun je zien en horen!

Wilt u meer weten over DJ Coenio?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Coenio is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Coenio.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Coenio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Coenio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

DJ Lars Kohlen

DJ CALLAX

Dj Wipneus en Pim

DJ Franky B

Crazy DJ Team On Tour

Aanvraagformulier DJ Coenio

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens