Artiesten

Dj Bonte Carlo

Wilt u Dj Bonte Carlo boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dj Bonte Carlo vindt u hier op deze pagina.

Ruim 10 jaar lang draaide Carlo mee onder de naam ‘DJ Carlo’, maar omdat er steeds vaker verwarring ontstond over welke ‘DJ Carlo’ er waar zou staan werd het tijd voor een nieuwe & unieke naam! Door zijn opzwepende draaistijl & microfoongebruik krijgt hij elk feest naar een hoger niveau, en maakt hij er vaak een ‘bont’ feestje van!

Staat hij niet op het podium, dan zit hij in zijn studio en werkt hij aan zijn eigen remixen en edits waardoor zijn sets uniek blijven en hij zijn publiek continu muzikaal weet te verassen! Door zijn vele ervaring in zowel binnen- als buitenland, weet deze muzikale duizendpoot precies op zijn publiek in te spelen!

Wilt u meer weten over Dj Bonte Carlo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dj Bonte Carlo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dj Bonte Carlo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dj Bonte Carlo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dj Bonte Carlo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dj Bonte Carlo

Gegevens van het optreden

Contactgegevens