Muziek, Recreatie, Winkelcentrum promotions

Dixieland orkest voor ieder thema

Wilt u Dixieland orkest voor ieder thema boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dixieland orkest voor ieder thema vindt u hier op deze pagina.

Dixieland-Jazz-feestmuziek-pietenorkest-kerstorkest-clownsorkest-paashaasorkest

Deze Jazzband bestaat al sedert 1991 en draait op volle toeren zowel in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Een zeer jong team, een ieder is afgestudeerd aan het Conservatorium.

The Streetparade-band geeft een eigen sound aan het repertoire en klinkt daarom niet als een van de vele Jazzbands, o.a. ook rock & roll, pop medleys, feestmuziek, en walsmuziek, en veel meer, dus zeer geschikt voor iedere gelegenheid. Hun werkzaamheden bestaan uit: openingen van Winkels, Kantoren, Braderieën, Personeelsfeesten, Themafeesten, Recepties, Festivals, Pretparken, vakantieparken, etc.

The Streetparade-band speelt akoestisch, ambulant en op podia.

Wilt u meer weten over Dixieland orkest voor ieder thema?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dixieland orkest voor ieder thema is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dixieland orkest voor ieder thema.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dixieland orkest voor ieder thema ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dixieland orkest voor ieder thema zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dixieland orkest voor ieder thema

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens