Events, Recreatie, Winkelcentrum promotions, Workshop

Diskjocky voor een dag

Wilt u Diskjocky voor een dag boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Diskjocky voor een dag vindt u hier op deze pagina.

Een droom van velen, wakker worden met een door jezelf gemaakte jingle op de radio. ‘Goedemorgen, het is weekend en dit is … met … voor jou op deze zonnige dag! ’Tijdens deze incentive kruip je achter de knoppen en ervaar je hoe het is om zelf platen te mixen. Je maakt kennis met de apparatuur, ritme en sounds. Je leert de basisprincipes van het mixen. Dit alles onder begeleiding van profs, die je ondertussen spannende trucs leren om je plaatjes vloeiend en strak aan elkaar te mixen. Uiteindelijk mix je je eigen jingles en disco beats.    

Wilt u meer weten over Diskjocky voor een dag?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Diskjocky voor een dag is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Diskjocky voor een dag.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Diskjocky voor een dag ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Diskjocky voor een dag zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Diskjocky voor een dag

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens