Disco Snolly Live

Wilt u Disco Snolly Live boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Disco Snolly Live vindt u hier op deze pagina.

Dat het woord “coverband” ook een understatement kan zijn, dat ervaar je pas tijdens de spektakel show van Disco Snolly LIVE. Een hommage aan het beste van de 70s en 80s gemixt met de mogelijkheden van nu. Van Whitney naar Aretha en van Donna Summer naar Queen. Dit is een volledig met spiegeltjes beplakte achtbaan door het beste muzikale tijdperk wat we ooit gekend hebben. En je mag je moeder ook meenemen.

Disco Snolly is onder andere bekend van een uitverkocht Poppodium 013, Paaspop, De Nijmeegse vierdaagsefeesten, Concert at Sea en SBS6 De Dansmarathon

Wilt u meer weten over Disco Snolly Live?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Disco Snolly Live is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Disco Snolly Live.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Disco Snolly Live ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Disco Snolly Live zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Black Cadillac

Music Line

Unwind

The Originals

Dueling Pianos

Aanvraagformulier Disco Snolly Live

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens