Artiesten, Events, Festival, Muziek, Recreatie

Disco diva’s

Wilt u Disco diva’s boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Disco diva’s vindt u hier op deze pagina.

Ingrid Simons

Een muzikale duizendpoot en veelgevraagde backing zangeres maar dat is niet alles! Zo is Ingrid de stem van hits als ‘’Rainbow high in the sky’’, ‘’No time to waste’’,  

‘’Take me to the limit’’ en ‘’Luv you more’’. Ook is haar stem gebruikt voor vele tv series en animatiefilms in de bioscoop waaronder ‘’The lion king’’. Samen met haar ex Gordon zong ze het nummer ‘’Liefde zonder eind’’ dat een bescheiden hit werd. Tourde ze met Rob de Nijs en vele andere nationale en internationale grootheden.  In 1985 zingt Ingrid de titelsong van ‘’Goeden tijden slechte tijden’’. 

De laatste jaren is Ingrid te zien als vaste zangeres bij ‘’Ik hou van Holland’’ en in het koor van de Toppers. Ook is Ingrid leading lady bij dinnershow ‘’Dreamfactory’’, ‘’Groeten uit Holland en Stars on stage’’ en geeft ze zangles aan meer dan 40 leerlingen bij haar zangstudio in Utrecht. 

Louisa Verwoert 

Louisa heeft vele optredens in binnen en buitenland verzorgd en diverse Cd’s uitgebracht. Na de soundmixshow finale als Tina Turner volgde vele tv en radio optredens in de jaren negentig waaronder in 1996 de nummer een hit met de ‘’Foetsie’s’’.

Louisa tourde als backingzangeres met oa Johnny Logan, Tony Hadley, Three degrees en verzorgde backingvocals voor De Toppers, John West, Gordon en vele andere artiesten. Al tien jaar is zij verantwoordelijk voor diverse dinnershows bij oa: theater De Avenue.

Ook is Louisa al vele jaren de zangeres die de muzikale avonden verzorgt in oa. Tunesie, Spanje, Duitsland en Turkije met Corendon artiestenreizen. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Disco diva’s?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Disco diva’s is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Disco diva’s.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Disco diva’s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Disco diva’s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Tabitha

Patty’s Party

Elize

Duo Incognito

Carolina Dijkhuizen

Aanvraagformulier Disco diva’s

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens