Sprekers

Dirk Zeelenberg

Wilt u Dirk Zeelenberg boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dirk Zeelenberg vindt u hier op deze pagina.

Dirk Zeelenberg is bij velen bekend als acteur. Naast zijn werk als acteur is Dirk succesvol ondernemer. Door zijn werk als acteur en ondernemer weet Dirk als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Door zijn ervaringen is Dirk bij uitstek geschikt om te boeken als (gast) spreker, presentator of dagvoorzitter. Met veel passie, creativiteit en humor is Dirk in staat om hele zalen mee  te krijgen in zijn verhaal. Daarbij haalt hij veel inspiratie uit zijn eigen leven. Zoals verandering en omgaan met verandering. Voor veel mensen is verandering opwindend, maar ook moeilijk. Dirk laat zien hoe verandering de basis is van succes. 

Ook genieten, een goede balans tussen inspanning en ontspanning is onmisbaar in het leven.

Wilt u meer weten over Dirk Zeelenberg?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dirk Zeelenberg is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dirk Zeelenberg.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dirk Zeelenberg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dirk Zeelenberg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dirk Zeelenberg

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens