Artiesten

Dirk Meeldijk

Wilt u Dirk Meeldijk boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dirk Meeldijk vindt u hier op deze pagina.

Dirk is een geboren en getogen Hillegommer. Zingen is voor Dirk een passie.

Als jonge jongen zong Dirk al liedjes van Heintje, Johnny Jordaan en Willy Alberti. Toen Dirk de muziek van André Hazes ontdekte was hij meteen verkocht. Dirk bezocht zoveel mogelijk optredens van zijn grote idool en is bij al zijn grote concerten geweest.

In 2007 verscheen de eerste single van Dirk. Het lied “Ik hou van het leven” werd een grote hit. Nog steeds is dit nummer veelvuldig op radio en tv te beluisteren.

Deze succesvolle single werd ook de titel-track van zijn eerste CD album dat via platenmaatschappij Berk Music verscheen.  Van dit album verschenen nog een paar succesvolle singles: “In mijn kroegie”, “Het is voorbij” en “Vier zomers lang”.

Zijn tweede CD-album, heette “Ik ben wie ik ben”. Van dit album verscheen ” Adieu, adieu” op single en haalde de top 20. Ook het nummer “Ik hou van jou” was een grote hit.

Andere succesvolle singles van Dirk zijn: “Jouw accordeon”, “Het hoeft niet meer van mij”, “Jou herken ik met gesloten ogen” en de meest Recente ” Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten” . Ook maakte Dirk een uitstapje naar de carnaval met de single “Alle mensen zijn gelijk” en “Heel De Kroeg Op Stelten” die hij samen maakte met Dennis Jones.

In 2015 maakte Dirk het liedje ” Waarom Laat je Mij Alleen” Dit liedje bracht hij uit bij zijn eigen platenlabel DML, drie letters, die staan voor Dirk Meeldijk en de achternaam van zijn vrouw Myrna Lokollo. Met dit platenlabel is een langgekoesterde wens van de zanger in vervulling gegaan.

Dirk is een echte “man van het volk”. Hij is oprecht en houdt van mensen.

In oktober van 2013 verscheen het derde CD – album: “Het beste van Dirk Meeldijk”. Deze geweldige CD bevat zowel oude als nieuwe nummers.

Dirk is zoals zijn liedjes: eerlijk en oprecht!

15 november 2016 Dirk Meeldijk wint Koos Alberts award!

Uit handen van Joke en Koos Alberts ontving volkszanger Dirk Meeldijk een award in de categorie BESTE ZANGER VAN NEDERLAND!

Het was zondagavond 13 november 2016 stampvol in de A9 Studio’s te Uitgeest toen Dirk eerst werd uitgeroepen tot beste zanger van Zuid-Holland en even later tot de beste zanger van het land!

Optredens van Dirk Meeldijk zijn een ware belevenis. Live weet Dirk Meeldijk met louter en alleen eigen repertoire het publiek in zijn ban te krijgen. Omdat Dirk al zoveel hits heeft gehad, gaat dit moeiteloos. Met zijn karakteristieke stemgeluid maakt Dirk diepe indruk op zijn toehoorders.

YouTube video

Wilt u meer weten over Dirk Meeldijk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dirk Meeldijk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dirk Meeldijk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dirk Meeldijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dirk Meeldijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ferry de Lits

Jeremy Hazeleger

John de Bever

René Schuurmans

Rob van Daal

Marco Kanters

Aanvraagformulier Dirk Meeldijk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens