Overig Entertainment, Recreatie, Winkelcentrum promotions

Dino Beleving

Wilt u Dino Beleving boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dino Beleving vindt u hier op deze pagina.

Uniek in Nederland! Wij bieden u de mogelijkheid om uw event een extra dimensie te creeëren. Vergroot de interactie met uw jonge publiek door het toevoegen van Augmented Reality. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om selfies te maken met ‘virtuele Dinosaurussen ‘op de achtergrond.  

Verder kan men andere creaties die rechtstreeks uit Jurassic Park zouden kunnen komen gaan zoeken welke op uw locatie zijn verborgen.  Vinden ze de Mosasaurus , de T-Rex, de diverse andere dinosaurussen en vervullen ze de ranger-opdrachten dan ontvangen ze na controle een passende prijs. Prachtige vernieuwende aspecten die zorgen voor een unieke experience voor uw bezoekers.  We kunnen deze augmented reality experience helemaal integreren op uw locatie en volledig ‘branden’ in uw huisstijl. 

Wilt u meer weten over Dino Beleving?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dino Beleving is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dino Beleving.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dino Beleving ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dino Beleving zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dino Beleving

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens