Events, Recreatie, Shows

Dinershow The Greatest Showman

Wilt u Dinershow The Greatest Showman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dinershow The Greatest Showman vindt u hier op deze pagina.

Het thema van deze show is The Greatest Showman, geïnspireerd op de succesvolle bioscoopfilm met Hugh Jackman. Alle nummers uit de film worden op originele wijze gebracht en de gasten zullen meegenomen worden op een swingende ‘feel good’ reis naar het circus van toen en nu.

YouTube video

Wilt u meer weten over Dinershow The Greatest Showman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dinershow The Greatest Showman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dinershow The Greatest Showman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dinershow The Greatest Showman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dinershow The Greatest Showman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Timemachine Dinnershow

Dreamfactory Dinnershow

Nikki Milou

A Tribute to Roy Orbison by Gene Travis

Pop-Up Diner

Aanvraagformulier Dinershow The Greatest Showman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens