Artiesten, Muziek

Dikdakkers

Wilt u Dikdakkers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dikdakkers vindt u hier op deze pagina.

Dikdakkers (Anton Geerts en Hans Voogd) weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest. Niet voor niets zijn De Dikdakkers graag geziene gasten op feesten en partijen. Het repertoire is uitsluitend Nederlandstalig…..lang leve de lol en daar gaan we nog een keer is hierbij het motto.

Interactie met het publiek staat voorop, tijdens een optreden van De Dikdakkers is stil staan onmogelijk. Goede voorbeelden hiervan zij de recente hits “Cowboys & Indianen en “Hobbelpaard”. Bij het Oranje legioen van het Nederlands elftal zijn De Dikdakkers niet meer weg te denken. Tijdens de toernooien brengen zij de fans in extase met een uitgebreid en actueel Oranje repertoire.  

Met De Dikdakkers is het altijd feest!

YouTube video

Wilt u meer weten over Dikdakkers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dikdakkers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dikdakkers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dikdakkers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dikdakkers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Alpenzusjes

Jeangu Macrooy

George Baker

Double DJ’s

Duo Sal

Aanvraagformulier Dikdakkers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens